kolmapäev, 30. jaanuar 2008

Väike vapper suitsuandur

Kui hommikul kontoriuksest sisse astusin, meenutas lõhn kangesti suitsusauna. Ilmselt oli väike ving ka sees, sest silmad lõpetasid kipitamise alles pärast kojujõudmist. No ja tuletõrjeautod undasid akna all pea lõunani. Kui üritasime Väike-Karja tänava kaudu sööma minna, oli politseilint ees ja tuli ring teha.
Karja Keldrist tulles oli lint see-eest juba ära korjatud ja tuletõrjeautod lappasid viimaseid voolikuid kokku. Kui töökaaslasega tollest põlenud katusega majakökatsist uudishimulikult mööda jalutasime, hakkas lõpuks ka suitsuandur undama :)
Nii et mingi kasu tast ikka on...

esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Bussiuste remont: Tehtud!

Tallinna linnas 40. liinil sõidab vist juba teist nädalat buss, mille tagumise lõõtsa uksed ei avane. Seda, mismoodi umbes sadakond inimest tipptunnil sisse-välja pääsedes üksteisest mööda trügib, ei maksa siinkohal kirjeldada. Ja bussijuht, võib arvata, saab üle peatuse publikult sõimata. Ja nii, nagu öeldud, iga päev juba teist nädalat järjest.
Täna siis lõpuks nägin, et probleem on lahendatud: uksele oli kleebitud A4 paberileht, millele suurelt prinditud kiri "Ei tööta".