neljapäev, 14. juuli 2011

Teeme ise uue erakonna

Niisiis, kogu progressiivne üldsus, politoloogiagurud, rahulolematud elemendid IRL-ist, Rahvasteliidust ja Keskerakonnast, Tuuli Koch Tallinnast ning Hillar Kohv Viinahaualt ootavad põnevusega uue erakonna sündi. Mis kindlasti annaks Eesti poliitikamaastikule uue hingamise, tõukaks kodanikuühiskonna uuele tasemele ja lööks kõik peerud kahel otsal lõkendama.
Välja on mõelda jäänud vaid mõned tähtsusetud pisiasjad - nagu erakonna nimi ning maailmavaade.
Nimega on lihtne, kõige parem, kui selles esineks mingil kujul sõna "vabadus" - näiteks Vabaduspartei, erakond "Isamaa ja Vabaduse Eest", "Vabad Radikaalid" või muud sarnast. Viimane oleks eriti hea, sellele on juba kosmeetikafirmade ning ionisaatorite müüjate poolt kõva eelreklaam ära tehtud.
Tulevase erakonna platvormi panen järgmisse postitusse.
Ah jaa, ega kellelgi ole üle kuut miljonit raha, vältimatuteks asutamiskuludeks?

Kampsunid võiksid vahelduseks peeglisse vaadata

Ah et Isamaa ja Res Publica liidus pole sisediskussiooni? Kõik vähegi tähtsad asjad otsustatakse tagatoas? Ning piirkonnad pidagu lõugu ja teenigu edasi? Kulla mehed, see kõik oli juba siis, kui te ise pumba juures olite! Ainult et sel ajal see sobis teile...
Muidugi oleks hiilgav, kui kampsunid on nüüd omad vitsad kätte saanud ja selgeks õppinud, kuidas ühe erakonna sees EI PEAKS asju ajama, aga vana küünik minus... No hea küll, anname neile veel ühe võimaluse. Järgmises postituses edastan mõned soovitused, näis, kas võetakse rahva arvamust kuulda :)