esmaspäev, 5. august 2013

Nigeeria kopiraidi värskeid pärleid

Sain oma äriaadressile e-maili pealkirjaga "Kohene reaktsioon vaja".
Sisu on liiga hea, et seda mitte jagada:



Kallis sõber.

Kuidas teile täna ja teie perekond? Loodan trahvi, olen Dr.William Johnson From Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Credit Suisse Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile oma kontorist, mis tuleb tohutu kasu nii meile. Minu osakond, mis on juhataja asetäitja (Greater London Regional Office, olen avastanud, summa 16.500.000 Briti naela (£ 16,500,000.00 GBP FROM kontonumber: # 386-41732-56) in kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises Saba miljardär, juut Mehhiko see oli ohver helikopteri crash 10. jaanuaril 2010 Saba oli 47-aastane. Ka chopper ajal crash oli tema naine, nende poeg Abraham (Albert) ja tema tütar-in-law. Pilot ka suri.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on oodanud ükskõik millise sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile kui lähisugulasega / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 16500000 Briti naela võib maksta oma kontole .

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see väide me tegemisel. Vajan on täita oma nime ja dokumentide legaliseerimise see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie ausad koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näha selle tehingu läbi. I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga kiiresti palun.

1. Full: Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie: Kontakt Aadress.
4. Age:
5. Core Töö / Amet:
6. Sugu:
7. Teie pass:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi esitavad teile rohkem teavet. Endeavor lasta mul tunne oma otsuse mitte hoida mind ootab. Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Soovidega.
Dr.William Johnson.


Mina ei tea, kuidas teile, aga mulle küll tundub, et Nigeeria kirjanduselu on mõningatele vormistampidele vaatamata jätkuvalt tõusuteel :)