laupäev, 14. juuni 2008

Luunja kurke tuuakse tegelt Leedust!



Vähemalt nii väidab hinnasilt Jõgeva vastavatud Maximas :)
Üldiselt pood nagu pood ikka, ehkki veel mõni aasta tagasi olnuks see Jõgeval täiesti tipptase. Oh, mis siin rääkidagi - kui Jõgevale omal ajal Säästumarket tehti, pani see ülejäänud poekestele kohe pika puuga ära ning senimaani pea jagamatult kohalikku turgu valitsenud tarbijate kooperatiivi, vabandust, majandusühistu käive olevat langenud pea poole peale. Veidi enne seda oli sisse sadanud tapalaste Meie, natuke hiljem isake Gross ise, no ja kui juba Selver püsti löödi, võis Jõgeval täitsa poes käia :)

Ise arvan, et suurema tormi kui Maxima kohalikul toidukaupade turul, tekitab kohalike rauakauplejate veeämbris K-Arvutisalongi kolimine Maximaga sama katuse alla. Üle tänava asuva Bitboardi mehed juba kiskusid oma poe kõrval närviliselt suitsu ja õlitasid püsse, ise nägin :p
Pilt on tehtud ilma välguta ja kiiruga käe pealt, seepärast ka udune. Sildi peal on kirjas: Kurk Luunja, kg. Leedu II kat.

2 kommentaari:

Offf ütles ...

V6i et Igaval on Kartulasalong kah. Noh, tegelikult on Igava juba ammu pommiaugus staatusest v2ljas, sest neil on oma punkar. Kusjuures, mitte yks vaid suisa mitu.

dr Baarmän ütles ...

Jap, kiire check näitab, et Saast on isegi täitsa elus veel: http://saastablogi.blogspot.com/ :)