esmaspäev, 9. november 2009

Piinlik moment

Täna alanud liigjoomise vastu võitlemise hoogtöökuu mobiliseeris koos ülejäänud progressiivse inimkonnaga loomulikult ka doktor Baarmäni. Täis võitlustahet ja tegutsemisindu otsustasin igipõlisel vaenlasel otse kõrist haarata ning ta halastamatult hävitada :)

Raisk.

Mõni päev on kohe selline, mil ka kõige paremad kavatsused lörri lähevad :(

Kord hüppas alt ära üks sõber, siis teine, lõpuks sõitis veel üks kiire töö sisse ning kontori ukse sulgesin enda järel tavapärasest kaks tundi hiljem ja tugeva peavaluga. No mis seal ikka, mõtlesin, ongi paras ettekääne endale üks Järegmeister sisse nahistada. Tutkit - Selveris, kus teadsin nimetet artiklit soodushinnaga müügil olevat, polnud väljareklaamitud gripirohust haisugi. Sestap lürbin nüüd kirsikompotti. Tõesti piinlik.

Ahjaa, siit leiab mugava joomispäeviku.

Ja ärge unustage õiget tehnikat:

2 kommentaari:

Offf ütles ...

dr. Barman mis rakendustega sind viimasel ajal on piiantud???

See käkk ja "mugav"
Kus on võimalus pre-defineerida shortcutte oma lemmikmarkidele a la "ROCK" vms.
Kus on võimalik margi kaupa scheduleda a la nädala keskel iga päev 2 "ROCK"i. Teed terve nädala ette ja siis hiirega muudad koguseid vastavalt reaalsusele üles alla.
See on mingi parmukalkulaator, kus saab mugavalt defineerida ühekordseid kõvasid joomasid, aga kui juua tsiviliseeritud inimese kombel, iga päev õlle v. klaasike veini, siis selliste pidevate koguste defineerimiseks on see käkk küll tapvalt ebamugav.
Ahjaa, kus on võimalus kalendrit sõbraga jagada?
Kus on võimalus kalendrit kahasse pidada.
EI, see rakendus on ikka äärmiselt primitiivne korrlaikust alkoholi-gruptöö vahendist nii kaugel nii kaugel.

dr Baarmän ütles ...

Jah, sinu märkused on jummala õiged. Näib, et eurorahade eest loodud jupstükk on mõeldud ikka asjaarmastajatele, mitte advanced kasutajatele nagu meie sinuga.
Pean tuhka pähe raputama ja tunnistama, et nimetet rakenduse burn-in test jäi minu poolt tegemata, sellest ka teenimatud kiidusõnad. Katsun edaspidi oolikam olla :)