kolmapäev, 1. august 2012

Revolutsioon koristustehnikas

Aegajalt suudab ka kõige tavalisem spämm tekitada päiksekiire muidu suht morni ja vihmasesse päeva.
Kirja- ja muud vead muutmata:


Kodude ja muude ehitiste energeetiline puhastamine vanadest psüühilistest sündmustest.
Kas sinu kodu energeetika tundub raske ja liikumatu? Kas sul on tervise probleeme? Kas sinu majas on pidevalt konflikte? Kas ruumis viibides tekib kiire väsimus?Ruumis pidev õhu puudus?Ruumis pidevalt erinevad eba meeldivad lõhnad? Ruumides esemed pidevalt lagunevad ja kaotavad oma sära?
Inimene oma tegemistega jätab maha info ja füüsis- maatriksid. Need energeetilised jäljendid ei ole silmaga nähtavad, kuid ometi tema nendest jäänud sündmused hakkavad meid mõjutama. Mõjutades nii meie igapäevaseid tegemisi ja tervist.
Nende probleemide lahendamiseks on lihtsad praktilised meetodid. Tuleb lihtsate nippide kaasabil teha ruumides energeetiline puhastus. Kaasates abiks looduslikud elemendid,tule, vee, õhu ja muud energiaid kandvad ained.
Selleks pakun teile praktiliste näidetega loengu, kuidas teie Ise suudate oma kodudes ja muudes ehitistes teha energeetilise rituaalse puhastuse.
Selle loengu käigus saame teada nendest abivahenditest, mille kaasabil saame luua harmoonilise ja tervendava ruumi, mis on vajalik eelkõige Meile ja ruumile endale.Paremaks lahti seletuseks kasutan enda koostatud Powerpoint programmi slaide ja jagan praktiliste näidete kaasabil kuidas seda riitust teha.
Kursuse juhendajaks on Kalju Paldis (10 aastane kogemus sellel eri alal)
Kursus toimub 7 augustil algusega 18.00-20.30
JÕGEVAL AADRESSIL: TN
Kursuse pilet 10 eurot.
Heameelega läheks tšekkaks noid imelisi Powerpointi programmi slaide, et kuda ikka oma elamise tolmuimeja ja lapi asemel hoopis käte pealepanemisega puhtaks saaks, isegi 10 eurost poleks kahju, aga toimumiskoht on tiba umbmäärane.

Kommentaare ei ole: