reede, 31. detsember 2010

Soovitus 1. jaanuariks

Teen siin sõpradele natuke tasuta reklaami.
Eks me kõik tea, mis meid homme lisaks uuele rahale ootab. Kui eurode vastu ei saa ma eriti midagi soovitada, siis pohmaka puhuks on olemas üks tõeliselt väärt toode: Pohmeran®.
Hoiatan ette: kaine või poolpiduse peaga maitstes pole ta pehmelt öeldes suurem asi - tüüpiline hapupiimalurr, ütleksin isegi, et ülekäärinud.
Lood on aga hoopis teised, kui nimetatud pudeli järgmisel ommikul lahti korgite - vot siis tahaks teist juua rohkem ja veel, maitse on täiesti asjakohane ja olemise teeb kah paremaks.
Nii et nõudke hästivarustatud kauplustest!

4 kommentaari:

Koomas Toomas ütles ...

proovisin täna hommikul. Seisund oli asjakohane, punnitasin, mis ma punnitasin, aga kirjeldatud kirgastumiseni ei jõudnud.

Paras märapiimakumõss pesemata kaamlipõies. Umbes nõnda võiks võtta kokku osundatud toote organoleptilised omadused. Vägistasin hirmsat moodi ihhu teha, aga pool rändas ikka otse pudelist kanalistasiooni. Sorry.

PS. ei ole just ülearu usaldusväärne toode, mille pakendile on trükitud selline meelitus ajaloosõbrale, nagu "...V-VII sajandil Tšingis-khaani sõdalaste kaudu tuttavaks saanud ..."

dr Baarmän ütles ...

Ilmselt oli tegemist ebakvaliteetse joobega - minul töötas küll :)
Aga ega kõigile muidugi ei peagi samamoodi mõjuma.

Kroku ütles ...

Omapärane. Peab proovima.

dr Baarmän ütles ...

Sõltumatu Prantsuse Laboratoorjum on korduvate katsete varal kindlaks teinud, et mõjulepääsemiseks peab see löga olema külm.