esmaspäev, 26. mai 2008

ID-rekordikampaania - puhas pettus :P

Kas keegi on üldse lugenud dokumenti, mille rekordikampaanias osalemiseks allkirjastama peab? Vean kihla, et enamik ei vaevugi uurima, millele ta oma juriidiliselt siduva digisignatuuri külge paneb. Aga võetud kohustus on muuhulgas järgmine:
Pärast hääle andmist kasutan ID-kaarti aktiivselt igapäevaste elektroonsete
teenuste kasutamiseks: teen ülekandeid internetipangas, sõidan
ID-piletiga, digiallkirjastan lepinguid, muudan paberarved e-arveteks,
uurin kooliasju eKoolist, ajan autoasju paberivabas ARK-is, hääletan
valimistel Internetis, olen liikluses teistele eeskujuks ja sorteerin prügi :)

Ma kül ei taipa, mis abi on ID-kaardist prügi sorteerimisel ja teistele liikluses eeskujuks olemisel, aga ma tean vähemalt kahte inimest, kelle näod vajusid väga pikaks, kui nad aru said, et enam ei võigi autoroolis sigatseda :P Ja otse loomulikult pole kampaanialeheküljel võimalust kord juba antud allkirja kustutada :D
Siit veelkord moraal: enne kui alla kirjutad, loe alati peenikest kirja! Ja kui tahad suurelt sigatseda, pead pisiasjade suhtes olema eriliselt tähelepanelik.
Muide, tegime töö juures totalisaatori: kes ennustab lõplikku allkirjade arvu kõige täpsemini, võib auhinnafondist esimesena valida. Panusteks on praegu kogunenud 10 ruupiat, 50 piastrit, 30 eurosenti, plastmassist mootorrattur, surnud hiir, teelusikas, plastmassist suveniirkiiver ja muud ebavajalikku träna. Kui võitjaid see võib-olla eriti ei motiveeri, siis kaotajaid seda tugevamini ;)

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Ohh jälle on tehtud väikesest asjast suur skandaal. No mida nad oleksid pidanud siis kirjutama. inimene, kes kasutab ID-kaarti teeb juba kõike neid as ju ja ega keegi sind karistama tule kui plastpudeli tavaprügi hulka viskad. Mina võtsin seda väikse huumori ja lubadusena, mitte juriidilise lepinguna, oeh

dr Baarmän ütles ...

Ähah.
Ja enne jaanipäeva annad ka niisama naljapärast allkirja, et kohustud olema kaine grupijuht? :p