esmaspäev, 26. mai 2008

Õrjetu roim Jõgeva kesklinnas

Väljavõte Jõgeva maakonnalehe onlainist:

Möödunud teisipäeval avatud Jõgeva linna purskkaev lakkas töötamast laupäeval pärast kella 16. Selgus, et pahatahtlik inimene oli sinna kallanud pesuvahendit, mis purskkaevu ummistas.

Jõgeva abilinnapea Aare Olgo sõnul läheb purskkaevu remont linnale maksma 50 000 – 100 000 krooni. Millal purskkaev jälle tööle hakkab, seda Olgo öelda ei osanud.

Pean ausalt tunnistama, et pole sealkandis mõnda aega liikunud ega oska öelda, mismoodi näeb välja seesugune imeagregaat, millele lihtlabane pesuvahend on võimeline 50 tonni eest kahju tegema. Ma kujutan ette, et välitingimustes töötav purskkaev peaks ikka kannatama näiteks tolmu (ja Jõgeva tänavad on tolmused, trust me!), õie- ja oksapuru, münte ja muud prahti. Ikka kindel, et purskkaevu autorid jätsid lugemata hoiatuskirja "For indoor use only"?

4 kommentaari:

Offf ütles ...

Nagu ma juba yhe varasema pildi j2rgi aru sain, liigud sa aeg-ajalt J6geval. Nyyd p2rast L8weni 2rakadu on Igava 100% oma nime v22rt. Enam ei saa odavat viina kah.

Merle ütles ...

Tead, äggedalt vahutas ja mullitas küll :D Päris lõbus oli vaadata.
Igal juhul ei tohi enam Fairy reklaami uskuda, et mustus kaob kui võluväel. Kaob küll, aga ju siis koos torude ja seadmetega :D Tegelt üks mu tuttav kahtlustas hoopis, et purskkaevu hulgikogustes Coca-Colat kallati.. mullitab ka, aga torud säristab ka läbi :D

dr Baarmän ütles ...

No egas odav viin maailmast otsa pole lõppend.
Lähed Rohu tänava garaažide juurde ja küsid Andut, temal ikka on. Kvaliteet kusjuures väga hea, isegi pollarid käivad ostmas :p

dr Baarmän ütles ...

Ähh, õigus, need garaažid ei ole ju Rohu tänaval... Aga te saite aru küll, milliseid ma mõtlesin :)