pühapäev, 9. november 2008

Elementaarsed ohutusnõuded

Ah et miks mul kulm rullis on? Tüüpvastus oleks, et käisin Võrus sõbra sünnipäeval :)
Tegelt oli kena pidu, lauad olid lookas (Mihkli teinepool on tegev toitlustuse alal) ja nii (heas mõttes) vinget lauakatet pole ka ühelgi sünnipäeval tükil ajal näinud. Kust kuradi kohast ta veinipudelisse villitud brändit sai, ma parem ei küsinudki. No ja kohaletulnud seltskond oli kah vana, hea ja läbiproovitud, nii mõnegagi olen korduvalt koos luurel käinud ja läheks iga kell uuesti, kui vaja :)
Sellest, kui kõva tegija Mihkel Võrus on, räägib selget keelt tõik, et ärasõiduteel hoidis valvsat pilku peal kohalik politsei. Vältimatud ekstsessid, rahvarahutused ja muud korrarikkumised jäid vist siiski olemata - enamikul olid kaasas kained autojuhid, ülejäänud vanad tegijad, doktor Baarmän sealhulgas, aga on nii üheskoos kui ka eraldi juba niipalju viina ära joonud, et peaks mitmeks reinkarnatsiooniks ette lööma.
Nii et Võrust startisin täiesti kainena ja ühes tükis (kui veidi ülepatsutatud õlg ehk välja arvata) ning vaatamata hilisele kellaajale ja kergelt härmas maanteele jõudsin juba uue päeva esimestel tundidel ikka veel ühes tükis Jõgevale ka.
Ja jooksin keset ööd kempsust voodisse tuikudes peaga vastu uksepiita. No pime oli, prille ka polnud... Ei, pisike sportlik provintsilööming kõlab ikka hoopis soliidsemalt, eriti kirjeldus sellest, kuda kulmu katkitegija (seda kohta ma pean veel lihvima, mil viisil ta, alatu rajakas, selja tagant mulle näo kallale sai :p) tuli pärast passipildi järgi kokku lappida :D
Aga ohutusnõuded ise ka: ära kunagi, doktor Baarmän, mitte kunagi enam ürita kõrvaklappidest kuulata Metsatöllu, samal ajal kui sa töötava mootorsaega vehid! Saepukkide ja jäsemete kulu võib ebameeldivalt suureks minna...

Kommentaare ei ole: