kolmapäev, 24. detsember 2008

Kingikott blogisõpradele

image

Et on kingituste jagamise aeg, ei saa ma neist ilma jätta ka oma lemmikuid blogimaailmas. Readeri nimekiri on pikk, nii et ärge solvuge, kui keegi siit praegu välja jääb. Reaalilma tuttavatega on mõistagi veel eraldi jutt.

Muide, niikaua kuni siin kingijagamine käib, võite temaatilise musa mängima panna:

Larko fenomen käib mul ausalt öeldes üle mõistuse (võimetest ma ei räägigi). Nii väljapaistvat tegelast millegi muu kui virtuaalõllega meeles pidada oleks muidugi sulaselge nöökimine. Mõtlesin küll, et lasen mõned rekkatäied kohale ka saata, aga mine tea, mis toomise käigus juhtuda võib. Nii et las maestro parem ise valib. Ega tal kaugele niikuinii viia ei ole.

Offf vajab kindlasti üht toredat teenust, mis põhitegevust maha magada ei lase.

Krokule tahaksin meelde tuletada, kust me kõik tuleme ja mis meid motiveerib. Ja et elus on nii palju ilusat: loodus, loomad, taimed

Absulutely Fabulous ärgu muretsegu – otse loomulikult moodustavad hobused, alkohol ja sõiduvahendid täiesti nauditava kompositsiooni. Loomaarmastajale meeldib kindlasti temaatiline pildikogu.

Piirsalule kui Moskva mehele kulub ära üks tarvilik kaart, mille järgi saab sõita ühte pealtnäha täiesti tavalisse kaminapoodi. Aga kui klikkida sellesama kaminapoe ikoonil, hakkab igasuguseid asju juhtuma :)

Ekstaole on end alati eksponeerinud tubli koduperenaisena, seega kipuks automaat soovitama galeriid imekaunitest lauakatetest. Või siis lihtsat kalkulaatorit, mis talle puust ja punaselt selgeks teeb, kui palju ta mitte ainult Eesti blogijate silmis väärt on. Ah, mis, tegelt ma tean küll, millest ta unistab :)

Kaja oskab kindlasti hinnata väsimatut abilist, kes kodu korras hoiab ja kassi kantseldab.

Mida kinkida Materialistile, kel niigi kõik olemas või vähemalt hiirekliki kaugusel? Eks ikka selle korteri võti, kus raha vedeleb :) Õnn teatavasti pole mitte rahas, vaid selle koguses.

Oma lemmikule Kirjatsurale kingin ühe oma teise lemmiku, et ta kuubikuhuumorit ikka täiel rinnal nautida saaks.

Leheneeger, sulle ma kingin ÄP-lt pätsatud fotogalerii meie ühise lemmiku kaunist kodust :)

Tarmo, ma kardan, et ma pole ainus, kes sulle seda lugu saadab, aga küllap sind kusagil mujal ka meeles peetakse :)

Rambu kui kõva majandusmees armastab kindlasti igasuguseid graafikuid.

Rahva Oma Kaitse vähenõudlikud mehed lepivad vast ühe tagasihoidliku jõulunapsi ja kena jõulupraega:

image

Mis tuletab mulle meelde, et võluvale Punapeale meeldivad seevastu tugevad ja enesekindlad, ent samas romantilised mehed.

Erik Puurat Keskkonnaabist rõõmustab kindlasti veel üks roheline tehnoloogia.

Pärast seda, kui WTF pillid kotti pani ning I&I lõplikult ära pöörasid, jäi Eesti blogimaastik kuidagi… kuivaks. Kuni tuli McSylt, kes võimsa tungrauana uumoritaseme uutesse kõrgustesse tõstis ning elava klassiku tiitlist võimsa buldogihaardega kinni ampsas. Ei ole vist liialdus öelda, et selle mehe mõnekuine produktsioon teeb nii kvaliteedi kui kvantiteedi poolest mäekõrguselt ära võimsale koguteosele “Saksa algupärane huumor” (Lepizig 1998, 24 lk, kõva köide). Ent tõeline meister leiab kindlasti ka amatööridelt midagi õppimisväärset.

Neid, kes vitsa peaksid saama, ma parem siia kirja ei pane, samuti mitte neid sõpru, kes eelistavad jääda anonüümseks või kellega saab kinke-tervitusi vahetada ka reaalelus.

Kaunist jõuluaega ning ärge endale ülepuhkamise ja vedelikupuudusega liiga tehke!

14 kommentaari:

Hundioru Nirti ütles ...

Naljakas, et mõni inimene ei saa jõuluõhtul ka ilma solvangute pildumiseta hakkama.

Häid pühi sullegi, ma nüüd lähen oma "putru" sööma.

dr Baarmän ütles ...

Hästi, võtan kingituse tagasi.
Vabanda, et sind oma lemmikuks pidasin.

Offf ütles ...

Aitüma, kulub ära, kulub ära!
Muide, ma olen kunagi kirjutanud ISITFRIDAY teenuse Tuxaatorile. Toome sulle kingituseks ka selle imelise teenuse lähtekoodi:
#!/bin/sh

PATH="/bin"

NADALAPAEV=`date +%u`
case $NADALAPAEV in
1 ) echo "DEFINTIELY *NOT*!";;
2 ) echo "NOT YET!";;
3 ) echo "NO!";;
4 ) echo "IT'S NEAR";;
5 ) echo "YES!";;
* ) echo "Are You out of Your mind? It's weekend, go back to Your drinks NOW!";;
esac
Ahjaa, mis sellele hysteerilisev6itu sinisukale siis ei meeldnud, et sa kingatuse tagasi pidid votma?

Anonüümne ütles ...

Aitäh, mul on küll kingituste üle hea meel :)

Anonüümne ütles ...

Hehee, aitäh igal juhul :D , aga väikest tõlget palun ka. Õllene meeldetuletus (good things come to those who wait) on selge. Aga teine on siis a)ettepanek "elevanti" mängida või jällegi sõrmeviibutus, et joomisele järgneb pohm?

dr Baarmän ütles ...

Ole meheks, Offf, ma vist isegi tean paari kohta, kuhu su koodijupp implementeerida :)

Nirtil on võib-olla liiga hea fantaasia, ja kuivõrd ma ei taha olla osaline mõnes järjekordses vandenõuteoorias, korjasin ta igaks juhuks oma blogilistist ja RSS-ist välja. Talle mõeldud raamat on seega vabapakkumisel - kes tahab? Nägin selle väljaotsimisega omal ajal ropult vaeva, 1920. aasta eestikeelse väljaande (mida mul mõistagi ammu enam alles pole) pealkiri oli "Keemik Lyndoni kummaline leidus" ning autori perekonnanimele andis Kuugel vaid mõned miljonid vasted.

Kroku, hea tahtmise juures võiks selle klipi põhjal pool semiootikaõpikut kokku kirjutada - mõisted "paneme kärsa likku", "joob nigu loom", "käpp maas", "lont umbes" ja "sigalakku täis" said ju kenasti näitlikustet. Aga sa parem ära mõtle midagi, lihtsalt vaata aeg-ajalt ja heldi ;)

Larko ütles ...

Aitüma! Juhtus nüüd küll nõnda, et pidin jälle jõuluvanasärgi selga tõmbama et näovärv kõvasti välja ei paistaks. :-) Pidin kohe esimese klõpsamise peale külmkapist õlut tooma. Hiljemalt viimasel oleks seda igatahes vaja läinud.

Mul pole siin paremat salmigi käepärast kui seesinane soomekeelne. Aga omalooming sellegi poolest:

Joulupukki, vanha pervo
noituu kuten Jari Tervo.
Keittiössä kypsyy possu,
kurkkuun virtaa puhdas Kossu.

Ryypiskellen keittiössä
herää uhma heittiössä:
“Tontut eivät täällä hillu,
vaikka oisi liukas - piha!"


Ah soo! Kui teised väga ei pahanda, laenan mõnda nende kingitustest mujal kajastamiseks, muidugi asjakohase allikaviitega.

dr Baarmän ütles ...

Aitäh, Larko, ilusa luuletuse eest :p

Absolutely Fabulous ütles ...

Jah, Larko, aitäh ilusa luuletuse eest, heldimuspisara v6ttis kohe silma.

Tänud, tänud. Mul on j6uludega selline pohhuistlikum suhe, aga alati on kena, kui ootamatud inimesed niimoodi alkoholismi propageerivad :D

leheneeger ütles ...

Aitüma, arstionu!

Punapea Kroonikad ütles ...

Tänan kingituse eest.
Tõsiselt romantiline mees :P
Kas ma pean leppima ainult vaatamisega või saadad kingituse mulle koju ka?

McSylt ütles ...

Ohoo!!!

Ma tänan kõigepealt kingituse eest ja siis lisan, et ma hindan sellist asja ja positiivset äramärkimist igati vääriliselt ning suhtun sellesse austusega.

dr Baarmän ütles ...

Punapea, see vend tuleb tavaliselt kahjuks ise, nii et katusest tükid taga :)

Kirjatsura ütles ...

Aitäh, doktoriärra:) Hääd aastavahetamist!