esmaspäev, 13. juuli 2009

Vana hea Perekool

Kuna uumoriga on Eestis nigu on, siis umbes viis aastat tagasi käisin oma igapäevast naljalaksu saamas Perekoolist. Pikapeale tüütas sealne soigumine ja üksteise sabasulgede kitkumine muidugi ära, nii et hea mitu aastat ma sinna enam ei sattunud.

Täna tuli millegipärast nostalgiahoog peale.
No ei ole seal eriti midagi muutunud :)

Nii et muljeid kirjeldada ei olegi nagu mõtet. Küll aga tahaks igaks juhuks ajaloo annaalide tarbeks jäädvustada Perekooli Ametliku Vastuse Mistahes Suhteprobleemile. Seda, nagu ma aru saan, kasutatakse tavaliselt siis, kui jutt läheb nõrgema sugupoole, st meeste argiveidrustele - jätab sokid vedelema, üritab osa oma palgast endale suitsurahaks ära peita, tabatakse arvutist porri vahtimas või saab mõne muu andestamatu pahateoga hakkama:
Ära lase ennast mehe poolt alandada! Kus Su eneseuhkus on? Ma arvan, et kui ta peaks midagi selle koha pealt kobisema, siis jäta ta maha. Aja majast välja ja pane alimendid peale! Ei tohi lasta ennast meeste poolt kohelda nagu mingit jalamatti. Ära raiska oma elu. Otsi omale mees, kes sind armastab ja austab.
Elame ju ainult üks kord!
Mis ei tapa, see teeb tugevamaks!
Jaa, klassika :)

EDIT: Ah jaa, ootan hirmuga, millal mõni sealsetest püsiasukatest siia trackbacki teeb ning mu esimese lause õigekirja mõnitama hakkab :D

2 kommentaari:

mozza ütles ...

isand alasta! uumort perekoolist - kas sa siis valitsuse infotundi ei kuula-vaata?

dr Baarmän ütles ...

Loobusin valitsuse infotundidest samal põhjusel mis Perekoolistki - ei ole ilus irvitada teiste inimeste rumaluse, harimatuse ning empaatiavõime puudumise üle.