neljapäev, 13. märts 2008

Käed eemale Mäsast, kuri Microsoft!

Juba eile vilksatas läbi uudis, et "Microsoft nõuab eestlastelt ligi poolt miljonit krooni" (tõesti, onlaini tibid, kui pressikaid kopeerite, muutke vähemalt pealkirja - jõle nüri on lugeda erinevatest onlainidest nelja täpselt sama pealkirjaga uudist), kuna leidis kinnisvarahooldusfirmast BREM "62 tükki" piraattarkvara. Nõuab siis nõuab, mõtlesin, ega pannudki kohe tähele, et üks neist eestlastest on vana sõber Vello Mäesepp.
No mina olen küll valmis, jalg piiblil, vanduma, et olgu Mäsa hingel mistahes muid patukesi, aga piraatlusest on tema küll puhas nigu lasteaialapsuke. Ma isegi kahtlustan, et ta ei oska õieti arvutitki kasutada :) Ja üldse on ta muidu ka tore tegelane: siiras, südamlik ning erinevalt paljudest teistest Jõgeva poliitikutest ei suutnud mina tema juures hoolimata ligi kaheaastasest kontaktist pahatahtlikkust ega ärapanemise soont tuvastada (päriselt ka muide!).
Oi see oli kurb, kui tal see autojama juhtus ning ta volikogu esimehe ameti maha panema pidi. Nojah, oli küll purjus, aga autot ei juhtinud ju mitte tema, vaid tema sõber, kaine Kalju Andresalu. Ehkki viimane oli nii täis, et enam ei mäletanud, kas ta oli kaine või ei :p
Nii et, Microsofti, pole sul midagi vaja oma rahaahneid haarmeid ilmsüüta meeste taskusse ajada! Ei putu Mäsat! Muidu installin oma arvutist Minesweeperi maha, küll sa siis nutad! :)

Kommentaare ei ole: